Vacature KNO-arts

De Reinaert Kliniek is een is een zelfstandig behandelcentrum in zuid Limburg met een locatie in Maastricht en Sittard. De Reinaert Kliniek heeft het ZKN keurmerk en is ISO 9001 gecertificeerd voor het verlenen van zorg op het gebied van onder meer KNO-heelkunde. We hebben goed geoutilleerde KNO-spreekkamers, twee poliklinische behandelkamers, twee klasse-1operatiekamers voor algehele anesthesie en een verpleegafdeling voor klinische patiënten.
Met ervaren medisch specialisten en betrokken personeel leveren wij zorg op maat in de regio zuid Limburg.

Vacature KNO-arts M/V

De vakgroep Keel-, Neus- en Oorheelkunde van de Reinaert Kliniek bestaat momenteel uit 2 KNO-artsen (1,2 FTE). De KNO-heelkunde wordt in de volle breedte uitgevoerd. We hebben een goed lopende algemene, otologische en rhinologische praktijk en uitstekend contact met de huisartsen in de regio. Samen met longarts, de kaakchirurgen en onze OSAS-consulent hebben we een multidisciplinair OSAS-team waar diagnostiek en behandeling zoveel mogelijk op dezelfde dag onder één dak plaats vinden. Er is een ruim aanbod aan patiënten en we kennen geen wachtlijsten.

We zoeken een enthousiaste algemeen KNO-arts die goed in staat is om zelfstandig te werken. We bieden 2-3 dagen poliklinische werkzaamheden en OK-tijd al naar gelang behoefte en patiëntenaanbod. Daarnaast bieden we u de mogelijkheid om tal van managementtaken binnen de kliniek op u te nemen. Over de voorwaarden en duur van het contract is overleg mogelijk.

Inlichtingen

Voor meer informatie betreffende deze vacature kunt u contact opnemen via sollicitaties@reinaert-kliniek.nl of telefonisch via 043 – 347 99 44.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Klik hier voor de vacature KNO-arts m/v in pdf.

 

BACK