Vacature Basisarts voor Spoed Interventie Team

 

De Reinaert Kliniek is een Zelfstandige Kliniek (ZBC), erkend door de Nederlandse overheid en ISO9001 gecertificeerd. Wij verlenen kwalitatief hoogwaardige ziekenhuiszorg in de regio Zuid-Limburg.
Met ervaren medisch specialisten (op het gebied van algemene chirurgie, plastische chirurgie, KNO, orthopedie) en betrokken personeel leveren wij ‘ZORG OP MAAT’.
Hierdoor krijgen onze patiënten precies die behandeling die zij nodig hebben. Een persoonlijke benadering voor onze patiënten heeft iedere medewerker hoog in het vaandel staan en draagt dit ook dagelijks uit in zijn werk. Wij hebben korte toegangstijden.

Wij zijn op zoek naar een:

Basisarts voor Spoed Interventie Team
24 uur per week

Het betreft een functie voor oproepbasis als ZZP-er of in dienstverband

 

Dit ga je doen:

Als basisarts bij de Reinaert Kliniek vorm je samen met een gespecialiseerd verpleegkundige het Spoed Interventie Team. Tijdens de achterwachtdiensten (18:00 tot 07:00 uur) ben je ter plaatse op onze kliniek en heb je gelegenheid om te studeren en te slapen. Het SIT team komt in actie bij plotselinge verandering/achteruitgang van ademhaling, polsfrequentie, temperatuur, bloeddruk en of bewustzijn.

Je bent iemand die:

  • Afgestudeerd is als (basis)arts
  • Gemotiveerd is
  • Beschikt over een geldige BIG registratie
  • Beschikt over een FCCS certificaat

Deze baan is goed te combineren met een vaste baan. Vanwege de opzet ervan kun jij met regelmaat losse diensten invullen.

Wij geven:

Je een baan in een dynamische en patiëntvriendelijke omgeving. Verder zijn we actief in verdergaande vernieuwingen die aansluiten bij de “zorg van de toekomst” Iedere  Reinaert-medewerker draagt hier zijn steentje in bij en kan zich daarbij dan ook zelf ontwikkelen.

Heb je interesse?

Mail je CV en motivatiebrief naar sollicitaties@reinaert-kliniek.nl.

Voor meer informatie omtrent de sollicitatieprocedure, kun je contact opnemen met mw. Chantalle Jongen.
Voor functie-inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met de heer Sjaak Haakman, directeur.
Beiden zijn bereikbaar via telefoonnummer 043-3479944.

Klik hier voor de vacature Basisarts voor Spoed Interventie Team in pdf

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

BACK