Locaties
De Reinaert Kliniek heeft drie locaties in Limburg. U kunt terecht in Maastricht, Amstenrade en Sittard.
Maak een afspraak

Maak een afspraak

Wilt u het spreekuur van een van onze specialisten bezoeken? Maak telefonisch een afspraak (ma-vr, 08.00-18.00 uur).
Patiënt aan het woord
‘Wat ik erg goed vond was de samenwerking tussen de pijnartsen van de Reinaert Kliniek.' Lees alle ervaringen >

Gevestigd

Drs. N. de Boer, keel-, neus en oorarts
Spreekuur op alle locaties

Voor afspraak tel. 043 – 347 99 44

 

Praktijkruimte te huur in Sittard en Amstenrade
Lees meer

 

Welkom bij de Reinaert Kliniek

Het logische antwoord op verschillende ontwikkelingen in de ziekenhuiszorg – lange wachttijden, onpersoonlijke bejegening – is het ontstaan van Zelfstandige Klinieken. In deze onafhankelijke, kleinschalige behandelcentra worden medisch specialistische behandelingen van hoge kwaliteit uitgevoerd, snel en met oprechte aandacht voor de patiënt.

De Reinaert Kliniek is zo’n Zelfstandige Kliniek, erkend door de Nederlandse overheid en lid van Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN). Door doelmatig werken zijn al onze behandelingen goedkoper dan die in de ons omringende ziekenhuizen. Wij kennen geen wachtlijsten.

Met ervaren medisch specialisten (chirurgie, cardiologie,dermatologie, gynaecologie,interne geneeskunde, kaakchirurgie, KNO, orthopedie, pijnbestrijding en plastische chirurgie) en betrokken personeel leveren wij ‘ZORG OP MAAT’. Hierdoor krijgt u precies diè behandeling die ù nodig heeft. Goede communicatie tussen patiënt, arts, kliniekmedewerker en huisarts is voor ons dan ook vanzelfsprekend. Voor meer informatie neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag.